Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Jag säger som Peter Jöback.

Publicerad 2012-12-22 18:57:58 i Allmänt

 
"Jag kommer heeeem igen till juuul!"
 
I skrivande stund är det en knapp timme kvar tills bussen anländer till Gislaveds station. Jag har fördrivit tiden på bussen genom att läsa Quick-boken (ni MÅSTE läsa den, man blir mållös och uppriktigt rädd av att det här faktiskt har hänt) och slösurfa lite. Sämre kan man ha det.
 
Det känns alltid fint att vara på väg mot julfirande, men det här året känns det extra bra. Har många, många helt lediga dagar framför mej och alla i familjen kommer vara samlade under några dagar och fira in det nya året tillsammans. Det gör mej så glad!
 
Och på juldagen ska jag äntligen träffa min älskade Sofie som jag saknar så himla mycket.
 
Har hunnit jobba upp en ordentlig julstämning dom senaste dagarna. Igår hade vi lite minifirande hemma, myste tillsammans i soffan och kollade på Barnen i Bullerbyn och "ååååååhh"-ade till scenerna med deras julförberedelser och firande. Älskar att Fredrik tycker om att titta på samma saker som jag och att han  blir precis lika nostalgisk.
 
Jag älskar förresten allt med honom. Kommer nog hinna längta efter honom en hel del innan han kommer på annandagen.
 
Men det kommer inte gå någon nöd på mej med tanke på hur mycket jag kommer hinna vara med familjen innan dess..
 
 

Kommentarer

Postat av: Fredrik

Publicerad 2012-12-22 21:34:07

Jag kommer att sakna dig med! God jul mitt hjärta! Puss!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela