Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

"Sol i sinne, brun inne."

Publicerad 2011-05-28 10:39:28 i Allmänt

Igår kändes det betydligt bättre att vara polis. Vi hade prov i bastaktik och jag tror faktiskt att det gick riktigt bra.
Visserligen hade vi kunnat göra saker annorlunda, men det kan man ju alltid. Det är dessutom riktigt kul att blanda upp grupperna i klassen och jobba med människor man inte har pratat med så mycket, på så vis får man ännu fler att lära känna och tycka om. Min klass är BÄST, har jag möjligen sagt det nån gång förut?

Det enda som återstår nu innan det är dags att ta sommarlov är juridiktentan och det ska bli skönt att kunna lägga all fokus på den. Oroar mej iofs inte särskilt mycket - jag ska klara den, så är det bara.

Mycket som händer nu inom det närmsta; katterna flyttar med sin riktiga matte till Gävle, terminsslut, avslutningsfest med klassen, introduktion på muséet och besök av Lotta. Roligt! Dessutom är det snart dags för Fridas och Gabriels bröllop och helgen därpå blir det äntligen, äntligen en tripp till min älskade stad och midsommarfirande med Isabelle.

Tristaste vädret i mannaminne men jag tror att det här kommer bli en bra lördag ändå. Så det så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela