Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Flytet.

Publicerad 2011-05-23 19:56:16 i Allmänt

Det verkar ju onekligen vara så, att en dålig period följs åt av ett flyt.

Och jag tänker inte bekymra mej över när det ska ta slut utan glädjas åt att det faktiskt är.

Idag är jag till exempel väldigt glad över mina träningsresultat! :D

Det har varit segt ett tag. Styrketräningen har känts sämre än någonsin och jag har inte presterat det jag vill på milen.

MEN. I förra veckan klarade jag äntligen min nivå på "bulgaren", vilket betyder att jag får gå upp en rad i tabellen. Herregud, hur lång tid tog det egentligen? Nåja, det gick till slut. Och sakta men säkert ska Jonna och jag jobba oss upp till killarnas nivå för godkänt i styrkeprovet nästa termin.

Det bästa av allt var dock att jag idag sprang milen snabbare än jag någonsin gjort. När jag såg att klockan stannade på 49 minuter och 43 sekunder var jag minst sagt nöjd. Men att man ska behöva slita så länge! Nu är det iaf ingen återvändo; eftersom jag vet att jag klarat minus 50 minuter en gång är det inget alternativ att hamna över det igen. Nu ska 45 minuter jagas!

Wohooo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela