Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Som Ronja.

Publicerad 2011-03-17 20:11:39 i Allmänt


Det var svinkul på livräddningen idag! Kommer behöva öva mer på vissa moment, men överlag kändes det som att jag har koll och att jag nog kommer klara provet i början av nästa termin ganska bra. Något annat som var ganska roligt var att jag utan att tänka mej för började fjanta loss till en gammal schlagerlåt vid bassängkanten efter att lektionen var slut. Det ultimata tecknet på att jag känner mej avslappnad och trygg i ett sällskap, haha.

Och jaaa... vårjackan är på trots att det känns liiite väl tidigt. Särskilt idag när solen valde att inte titta fram under stora delar av dagen. Men jag vill vara snygg nu! Så det får vara värt att huttra lite.

Alla känner nog att något bara ligger under ytan och puttrar nu. Får lust att dra till med värsta vårskriket á lá Ronja Rövardotter. Kommer det ett enda snöfall till nu tror jag att jag lägger mej ner och gråter.

Just nu känns det som att jag vill göra allt på en gång. Som att jag är rastlös men inte riktigt kan definiera var känslan kommer ifrån. Och jag vet inte riktigt om jag gillar det eller inte. Återigen vill jag bara göra som Ronja och skrika: 

                                                                 

                                                              HIT MED LITE FARLIGHETER!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela