Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Rolling in the deep.

Publicerad 2011-03-31 02:28:56 i Allmänt

Klockan är alltså snart halv tre och jag vet verkligen inte varför jag är vaken.
Kanske mest för att jag inte måste sova.

Hade tänkt gå upp tidigt och hinna med tre-fyra saker innan lunch. Men för en gångs skull ska jag unna mej att sova lite längre (så länge jag nu får sova för pälspsykopaterna, haha). Detta ständiga behov av att göra saker hela tiden.

Jag tror det är ett behov jag måste hålla igång för att funka. Bestämma, planera, strukturera upp. Kalkylera i huvudet. Komma på saker jag vill uppnå och genomföra dom. Och det är nog saker som man inte kan ha kontroll över, som man inte kan bestämma eller planera som sätter käppar i mitt lilla ekorrhjul. Som gör att jag känner mej lite ledsen ibland precis innan jag ska sova.

Men det är en annan historia. Låten i rubriken är för övrigt mycket bra. Med Adele. Lyssna på den!

Kommentarer

Postat av: isabelle

Publicerad 2011-03-31 14:26:14

Har du lyssnat på Adele nu ? Säger ju att hon är gryyyym! =)



saknar dej massor, fint att du fick jobbet även utan att de fick tag i mig som referens... synd på ett sätt, för jag hade nog gjort så du höjt din lön med det dubbla annars, efter alla fina saker jag har att säga om dig!



Puss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela