Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Hej uggla, tjena mors!

Publicerad 2011-03-28 20:55:42 i Allmänt

Här har det hänt en hel del, samtidigt som allt är precis som vanligt.

Efterlyst var naturligtvis grymt kul, särskilt att jag fick värsta blackouten framför kameran. Hahaha.
Jaja, jag bjuder på den.

Fredagen var en sjukt lång dag med panikjobb med inlämningsuppgiften till kriminaltekniken och redovisning av ett analysarbete. Stressade som en jag vet inte vad hela dagen men sen var det ÄNTLIGEN kväll och ÄNTLIGEN dags för min och Jonnas våffel- och spritkväll! Vi var ett litet gäng från klassen som träffades hemma hos henne och sedan drog ut i Stockholms-natten. Efterfest blev det av någon anledning också, på Johannes jobb dit vi tyckte det var en bra idé att åka klockan halv fyra på morgonen. Hade hursomhelst riktigt jäkla kul och även om lördagen var ganska bakisångestladdad så var det faktiskt en smäll jag kunde ta.

Speciellt när Jonna kom över på kvällen och käkade pizza, åt godis och kollade på Cornelis. Värsta bästa tjejen är det där, kan jag tala om! Och en riktigt bra träningskompis on top of it all. Igår var vi ute och sprang en mil, imorgon ska vi öva självskydd och köra bänkpress och på onsdag blir det förmodligen ett intervallpass. BÄST ska vi vara när det är dags för miltestet i maj. :)

Och jaaa... annars då? Jag var på anställningsintervju på Polismuséet idag! :D Hoppas, hoppas jag får det. Skulle vara det roligaste sommarjobbet nånsin!

(Mycket i mitt liv just nu som INTE har anknytning till en viss organisation på ett eller annat sätt, eller hur?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela