Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Morgonpigg i Partille.

Publicerad 2011-06-26 09:45:15 i Allmänt

Ibland är det jättejobbigt att jag förlorat förmågan att sova länge och alltid är för rastlös för att ligga kvar i sängen och göra ingenting. Men oftast gillar jag det.

Som i morse till exempel, när jag som vanligt vaknade tidigt och kunde ge mej ut på en joggingtur medan Isabelle och Andreas sov (vilket dom för övrigt gör fortfarande, haha). Konstigt nog lyckades jag hitta tillbaka igen, trots att jag har världens sämsta lokalsinne.

Gud, vilken lyckad helg det här har varit! Midsommarfesten i fredags var en av dom bästa festerna jag varit på; supergod mat, perfekt mix av människor, roliga uppdrag, massa allsång och en alldeles lagom dos av berusning. Men så kan det ju inte bli så mycket annat än bra med en sån värdinna.

Igår var jag på gamla jobbet och hälsade på. Tyvärr saknades någon som jag gärna hade velat träffa men det blev väldigt trevligt ändå. Skulle inte byta ut min nuvarande tillvaro för nånting men när jag satt där i solen och skrattade med Catta och Andreas precis som förr kände jag hur mycket jag trots allt uppskattade min tid där. Sjukt bra människor!

Hann även med att träffa Jonathan som är ännu en stor anledning till att sakna den här stan.

På kvällen åt Isabelle och jag pizza på Cyrano och sen åkte vi hem för att fira varandras födelsedagar i efterskott. Fick typ en miljon  fina presenter, min vän är helt gaaaalen.

Som tur är kommer det inte dröja en evighet tills vi ses nästa gång för om mindre än en månad är det hon som kommer till mej.

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela