Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Lyckligt lottad.

Publicerad 2011-07-03 23:56:16 i Allmänt

Idag var det en riktigt bra dag på jobbet, mycket bättre än jag hade kunnat föreställa mej klockan nio i morse när jag vaknade med Vickis och min partykväll väldigt färsk i minnet.

Visningarna börjar flyta på riktigt bra och flera har frågat ifall jag har en bakgrund inom förskolan eller skolan och tycker att jag har god hand med barn. Då blir jag glaaad.

En pensionerad polis var på besök tillsammans med sin fru och deras barnbarn idag. Var hur trevligt som helst att prata med honom, och bara en stund senare kom en mamma, pappa och dotter fram och snackade med mej i säkert en halvtimme. Och detta får jag BETALT för.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela