Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Och flitens lampa bara fortsätter lysa...

Publicerad 2011-01-11 19:55:38 i Allmänt

Bra dag!

I väntan på mitt nattpass som sätter igång kl 21 har jag hunnit med en hel del. Tvättat, sorterat, slängt skräp, pantat alla tomflaskor och burkar, ringt samtal jag hade glömt bort att jag behövde ringa och packat ihop två flyttkartonger. Grymt! Börjar se ganska tomt ut i lägenheten nu... Men det känns bra. Inbillar mej att flytten kommer kännas lättare i takt med hur ödslig den blir; den här lägenheten är ju trots allt bara ytor. Och det jag packar ner i lådor och inte tar med mej till Stockholm är ju, när allt kommer omkring, bara materiella ting.

Idag fick jag även besked om att CSN godkänt min ansökan om tilläggslån. Härliga tider! Jag kommer naturligtvis börja leta efter extrajobb så fort jag kommit i ordning i nya lyan, men det är ganska skönt att jag inte kommer vara beroende av ett för att klara ekonomin.

Nu närmar sej alltså näst sista passet på jobbet. Nånsin!
(Vann för övrigt 25 kr x 2 på en trisslott jag köpte för pantpengarna. Ska lösa in mot två nya på väg till kneget. Med flytet som är just nu skulle det inte förvåna mej om jag blev miljonär.)

Kommentarer

Postat av: Magnus

Publicerad 2011-01-11 21:51:24

Grattis! Vann på trisslotter jag med idag! Lätt att jag ska vinna miljoner:)

Postat av: Anna-Lena

Publicerad 2011-01-11 22:57:45



Grattis till allt!!! ÖNSKAR DIG ALLT GOTT SOM DU VET! Väntar med spänning på ditt nya "äventyr"i

Storstaden. KRAMIS BUMBATJEJEN!!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela