Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Det är visst nån som är tillbaka.

Publicerad 2010-09-02 23:38:26 i Allmänt

Vet ni vad?

Jag har haft världens bästa dag.

Solen lyser på mej igen. Det visade sej att allt som jag kämpat för det här året visst inte var förgäves ändå. Hoppet lever.

Det var bra redan när jag slog upp ögonen. Fint väder och massa studs i dojan på morgonlöprundan. Och när tvätten var avklarad kom Jonathan förbi på lunch. "Vi kan väl äta isterband?" frågade han igår och hänvisade till nåt tillfälle under c-uppsatsskrivningen som jag tydligen hade bjudit på det. Självklart fixade jag det! Och precis innan vi skulle hugga in på isterband och morotsstuvning (fy fan vad gott det är, alltså) ringde telefonen.

Dolt nummer. "Aha, det är om datorn", tänkte jag.

Det var det knappast.

"Hej, det här är Maria på polisrekryteringen."

Och från det ögonblicket stannade världen upp för en liten stund. Hon frågade vad jag tyckte om fystesterna och hur det kändes när jag fick veta att jag inte hade gått vidare för att till slut meddela att det hade blivit ett avhopp på Pliktverket i Göteborg.

"Och den platsen hade vi tänkt vika till dej. Så jag undrar om du fortfarande är intresserad?"

Jonathan kan inte ha fattat mycket av mitt minspel och mitt hoppande upp och ner på balkongen och det är knappt så jag fattar vad som hänt heller. Det är verkligen inte skönt att få mattan bortryckt under sina fötter, men herregud vad skönt det är när den är på plats igen.

Det är nästan så man kan höra Tyra Banks röst i bakgrunden; "Congratulations, Caroline. You're still in the running towards becoming Sweden's Next Top Cop."

Fy satan vad jag är glaaaaad! Alla mina krafter kom tillbaka.


Nu är jag med i matchen igen.

Kommentarer

Postat av: Jag igen...

Publicerad 2010-09-03 01:25:40

Grattis Caroline!!!Detta om NÅGOT var roligt att höra, tror du kommer få skitkul där och lycka till, yay!

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-09-03 06:42:53

Tack! :)

Postat av: Sanna

Publicerad 2010-09-06 19:14:08

Grattis Carro! fasen vad kul =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela