Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Jag HAR faktiskt en ursäkt.

Publicerad 2010-11-30 01:54:19 i Allmänt

Eftersom jag heter Caroline så är det ju inte meningen att jag ska ha en dator.

Vad hjälper det att köpa en ny? Föga. Nu har den i alla fall lämnats in och om max tre veckor ska den vara tillbaka. Vi får väl se hur länge det håller. Haha.

Blir inte ens sur när det här händer längre! Det har ju blivit en del av vardagen, så att säga. Därför tänker jag istället ta tillfället i akt och få gjort en massa i lägenheten under den här tiden. Packa det som packas kan. Igår julpimpades det och jag blev nöjdare än nånsin. Nästan så jag inte vill lämna. Men det ska jag! I alla fall tillfälligt. Den här veckan har jag visningar, tror att det här kommer lösa sej på bästa sätt. Håll tummarna!

Hade förresten en helt underbar helg i Malmö med två stora undantag;

1) Vickis flyg blev inställt vilket strulade till det så mycket att hon inte kunde komma. :(
2) Det fanns inte en enda snygg kille i sikte.

Punkt ett löser vi 17 december då det blir Stockholms-helg för hela slanten! En lösning på punkt två hyser jag dock inte särskilt stort hopp om alls längre.

Nu blir det lite nattjobbssömn - hoppas jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela