Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Att känna nån som känner nån.

Publicerad 2010-11-16 23:16:00 i Allmänt

Nu var det ju det här med bostad också. Det kan ju vara bra att ha?

Det svämmar över av folk som hyr ut enstaka rum men tanken på att vara inneboende hos någon efter fem år i helt egna lägenheter känns väldigt jobbig. Men det är ju samtidigt inte så att man på nåt vis kan vara kräsen när det kommer till vår huvudstad.

Men skitsamma; härmed slänger jag ut en liten förfrågan (vädjan?) till alla läsare av den här bloggen -  Vill ni vara världens sötaste och hålla ögon och öron öppna för min skull? Ett andrahandskontrakt i Stockholm skulle göra tillvaron snudd på komplett just nu. Hör av er på studs om ni får reda på nåt så blir jag världens gladaste!

Ganska jobbig arbetsdag idag. Vilket på ett vis kanske är bra. Det är lätt att bli sentimental och fyllas av Det Stora Vemodet när livet är på väg att ändra riktning. Men idag har jag blivit påmind om vilka saker som ska bli så oerhört sköna att slippa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela