Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Äkta.

Publicerad 2010-03-09 23:36:48 i Allmänt


När man inte kan låta bli att skratta högt när man sitter själv på vagnen och inte bryr sej det minsta vad folk i ens närhet tänker, det är då man vet att man har att göra med en sjukt rolig människa.

I år har jag känt Jonathan i sex år, och under denna tiden har jag många gånger tänkt att det inte finns någon annan relation som kan pendla så mycket så snabbt. Ena stunden djupa samtal, i nästa andetag förlösande skratt som är omöjliga att stoppa. Och båda uppskattar jag lika mycket.

Vänner är det bästa, och jag är bortskämd med så många fina.

Ringde mamma ikväll för att höra hur hon har det i Skåne. Hon hade precis klätt på Alde pyjamas och jag blir så avundsjuk för jag vill också vara där och ha honom i famnen. Men samtidigt är jag glad för mammas skull. Glad för allas skull, för den delen!

Nu ska jag snart sova. Tror att det kommer bli en bra dag imorgon. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela