Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Farten i mej är värre nu, hjärnan behöver mer för att ha kul.

Publicerad 2010-01-22 23:54:53 i Allmänt

Har haft Markus Krunegård på hjärnan hela dagen. Jag älskar hans konstiga texter, att jag egentligen inte fattar nånting men att det samtidigt är helt glasklart.

Två saker utöver det vanliga hände idag. Det första är att jag hittade en ny strategi på löpbandet. Körde 40 minuter idag och det är en hel jävla evighet om man stirrar sej blind på displayen. Därför gjorde jag inte det! Satte upp en ny regel som går ut på att jag bara får titta på klockan var tredje låt (tre låtar på P3 Star motsvarar nämligen ungefär tio minuter och var tionde minut får jag dricka), och jävlar vad mycket lättare allt kändes! Kunde fokusera på en massa annat. Inte för att jag blir så mycket klokare, men tiden går i alla fall. Och som vanligt antar jag att det är superintressant för er att läsa utlägg om min träning?

Ska i alla fall springa Blodomloppet i år. Man kan anmäla sej från 1 februari, säg till om ni ska med!

Hursomhelst. Det andra som hände var att jag hade ett ganska intressant samtal idag med en människa som ifrågasatte varför jag är där jag är. Personen i fråga känner inte mej (iaf inte än), men sa att han sett vilken typ av människa jag är och att jag kan bli så mycket mer. (Sen att han tyckte "mannekäng" var ett passande yrke säger ju en del om hans omdöme, haha.) Vill inte låta arrogant eller nåt, men... grejen är ju att jag håller med. Det känns som att jag har en massa kapacitet som aldrig riktigt får komma fram. Dels för att jag inte vet hur jag ska använda mej av den, dels för att rätt tillfällen inte verkar dyka upp.

Men det är väl så att det inte finns några "rätta tillfällen", eller hur? Man måste skapa dom själv.

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2010-01-23 00:43:56

Polis, polis potatisgris kanske? Puss o kram, jag saknar dig!

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-01-23 00:54:27

Ja... jag är faktiskt sugen.

Saknar dej med!

Hoppas ni har en mysig helg, puss och kraaaam!

Postat av: sara

Publicerad 2010-01-23 09:48:13

potatisgris? ja varför inte! det skulle du nog passa jättebra som!

Skulle du inte springa gbg-varvet i år? kramkram!

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-01-23 14:38:16

Jo, det var meningen men anmälan var redan stängd i höstas när jag skulle fixa det. :/ Ska hålla utkik efter folk som vill sälja sitt startnummer. :) Kram, darl!

Postat av: bella

Publicerad 2010-01-25 17:15:56

men vi ska ju ta tillvara på den där kapaciteten vi har kom vi ju överens om i helgen jöh:D vi kanske ska unna oss en kapacitets-vecka, hahaha! och komma på vad vi ska göra där under en veckas semester;) sen åker vi hem och briljerar och tar över the world!

Postat av: DP

Publicerad 2010-01-25 18:01:59

kanske hakar på!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela