Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Lugn och fin.

Publicerad 2010-02-15 16:09:39 i Allmänt

Har lunchat med bästaste Isabelle idag. Alltid så fint att träffa henne. Och det är alltid så givande att lyssna på henne, oavsett om hon berättar nåt roligt eller tråkigt och oavsett om hon är den som peppar eller behöver bli peppad. I helgen var hon inne på jobbet och lämnade en alla hjärtans dag-present till mej - ett gulligt skrivet kort och en supersöööt mugg från Lagerhaus med texten "du är bäst kompis!"

Och DU är bättre än rosenrot! ;)

Funderar på att hoppa över att gå till gymet idag. Får dåligt samvete som vanligt, men det är ju ingen mening med att träna och försöka ta hand om sin kropp om man inte lyssnar på den när den säger ifrån. Och nu är den faktiskt TRÖTT. Vilket inte är så konstigt eftersom jag jobbat ett låååångpass och varit vaken sen fyra i morse.
Så jag borde lugna ner mej och vila upp mej inför resten av träningsveckan. Som kommer bli ganska varierad; simning, spinning, löpning och cirkelfys! :D

Ja, nu bestämmer jag det. Bort med alla hjärnspöken!

Kommentarer

Postat av: dp

Publicerad 2010-02-15 20:31:17

saknade dig på gymmet idah!

Postat av: bella

Publicerad 2010-02-17 00:16:37

Åh, vad du är fin gumman och vad jag blir glad av att läsa det du skriver:o) Det borde typ va lagstiftat att vi ska luncha ihop VARJE dag :)



Du är finast, ja du är helt enkelt bäst kompis :D



Puss!!!!!



ledsen om jag väckte dig med mitt sms, men du brukar ju aldrig lägga dig tidigt:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela