Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Det gör ont en stund på natten men inget på dan (jo, hela!).

Publicerad 2010-02-23 00:27:30 i Allmänt

Jag har träningsvärk utan dess like.

Det är som att magen skriker "det finns muskler hääär!" för varje steg jag tar och att jag suttit ungefär fem timmar för länge på en alldeles för hård parkbänk. AJ.

And I fuckin' love it!

Jag är även mycket förtjust i det faktum att ungefär 70 % av mina tankar och mitt fokus upptas av årets startade projekt. Nästan allt jag funderar på kretsar kring det, eller kan på nåt konstigt vis (jag är ganska bra på att snöa in mej) kopplas till det. Men jag är sån. Varför göra nåt halvhjärtat? Då kan det ju lika gärna vara.

Något annat som verkligen INTE ska göras halvhjärtat är danskakursen som Jonathan och jag äntligen börjar på imorgon (eller idag då)! Det ska bli skitroligt att lära sej det på riktigt och inte bara låtsasprata i köket som vi alltid gör på jobbet (till allas stora glädje eller fasa, oklart vilket). "Du kommer ju vara framträdande i klassen" var hans kommentar idag. Jaae, for faaaaen!

Imorgon blir det även nya naglar och ny energi i form av afrikansk dans.
Lite som är nytt, mycket som är bekant, med andra ord. Kommer nog bli en bra tisdag. :)

Kommentarer

Postat av: dp

Publicerad 2010-02-23 12:18:04

danska? va faen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela