Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Love actually.

Publicerad 2010-12-27 23:47:37 i Allmänt

Kanske den bästa kärlekskomedin nånsin. Den visas på teve just nu och trots att jag har den i bokhyllan och redan sett den hur många gånger som helst kan jag inte låta bli att titta.

Och jag kan inte låta bli att bli avundsjuk! Jag vill också vara kär!
Jag vill ha pirr i magen, längt i hjärtat och bli lika glad som Sarah när hon dansar med Carl första gången och han pillar i hennes hår.

Tycker minsann att det ska bli min tur snart.

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2010-12-28 08:49:22

Ååå, den är ju så bra! Såg att den gick igår och tänkte messa dig och säga det, men sen blev jag så trött i soffan efter "Drottningoffret" att jag glömde bort det. Jag tycker det bästa är när han den snygge(kommer inte ihåg namnet) är tvungen att ge sig ut och han inte vet var han ska ta vägen samtidigt som "Here with me" med Dido spelas...Fan vad snygg han är där alltså!

Snart nyår nu, längtar! Kram!

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-12-28 09:54:28

Jaa, jag ryser av den scenen! Och när Emma Thompsons karaktär får cd-skivan istället för halsbandet. (Inte för att hennes gubbe är det minsta snygg, haha.) Tråkigast är Liam Neeson och hans barn, den storyn kunde dom tagit bort. ;) Längtar också till nyår, vad mysigt vi ska ha! Puss och kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela