Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Do, do, do, what you wanna do!

Publicerad 2010-12-08 13:15:21 i Allmänt

Idag har det blivit officiellt att The Ark lägger ner. Jag borde egentligen vara ledsen och besviken men istället tycker jag, efter att ha tänkt på det en stund, att dom tar helt rätt beslut.

För jag älskar att mitt favoritband fortsätter att göra helt rätt ända in i mål. Att dom vågar sluta när dom är på topp, att dom vågar gå sina egna vägar och pröva sina vingar. Vingar som, åtminstone i Olas fall, kommer fortsätta att sväva högt, högt ovanför alla andra. Och även om det är otroligt vemodigt att få reda på att sagan snart är slut så är jag så glad och tacksam för att dom en dag för snart elva år sen kom och satte färg på min gråa tonårstillvaro. Färg som aldrig nånsin kommer blekna.

Och riktigt slut är det faktiskt inte än. Lång avskedsturné i vår och sommar väntar. Då vet jag vem som ska stå längst fram för femtonde, sextonde och kanske sjuttonde gången och än en gång känna hur varje ord träffar rakt in i hjärtat.



En evighet sen.
Världens bästa band, för alltid i mitt hjärta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela