Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Det drar ihop sej.

Publicerad 2010-12-11 11:21:46 i Allmänt

Den här helgen jobbar jag mitt näst sista dygnsmonsterpass. Man skulle kunna tro att jag känner ett slags vemod, men då tror man fel. Är ganska övertygad om att jag inte kommer sakna jobbet alls. Vissa människor, ja. Men i det stora hela är jag så redo att gå vidare som man kan bli.

Vemod känner jag dock inför att lämna min älskade lägenhet som jag trivs så bra i, och det hugger till lite i hjärtat när jag blir påmind om att Isabelle kommer att befinna sej så långt bort från mej och att kvällar som den vi hade igår kommer bli ganska sällsynta.

Men varken mitt hem eller umgänget med henne kommer försvinna, allt blir bara satt på paus ett tag. Så jag ska försöka att inte låta vemodet ta överhanden alltför mycket!

Jobb på g, alltså. Och imorgon kommer mamma och Anna-Lena! Det blir toppen, tror jag. Ska fixa värsta lussemyset här! :)

Kommentarer

Postat av: isabelle

Publicerad 2010-12-11 12:19:42

kvällarna kanske blir lite mer sällsynta men de blir fortfarande lika fantastiska varje gång :)



tack för igår sessan, du vet att jag känner likadant men som tur är så pluggar vi inte båda två så när du inte har råd att åka hit får jag åka till dig :D



love you! puss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela