Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Jobb?

Publicerad 2010-08-21 21:39:24 i Allmänt

Ja, ibland känns det som ett jobb att blogga. Att det är nånting jag måste istället för nåt jag borde känna för. Shit, vad snett. Och alldeles...ologiskt. Snacka om att överskatta sin egen betydelse, jag vet ju trots allt hur många (läs:få) som tittar in här varje dag. :)

Nåjaaaa. Ibland älskar jag det här, och ibland har jag ingen lust. Som med så mycket annat här i livet.

Och på tal om såna saker så var det med blandade känslor jag gjorde min första arbetsdag efter semestern i torsdags. Men det gick över förväntan, riktigt bra stämning och lite nya saker som händer. Även om jag naturligtvis hade velat påbörja jobbhösten med vetskapen att jag är ett litet steg närmare mitt mål.

Nu är jag inte det. Nu är jag i ett läge där jag antingen får lägga ner lika mycket energi en gång till eller ge upp. Undrar just vad det lutar åt? Jag tror jag vet, minsann.

Resan med Vicki då? Ja, kortfattat kan jag bara säga att Tunisien är ett jäkla skitland men att Vicki är en av världens bästa människor och att vi hade en sjukt avslappnad och bra vecka tillsammans. Längesen jag skrattade så mycket och kände mej så utvilad. And I owe it all to yoooooooou-uuuuu!

Slutet på semestern innebär även startskottet på växel nummer fem. Gjorde ju ett halvhjärtat försök att bli av med mitt sockerberoende för ett tag sen och det gick SÅDÄR. Men nu jävlar - denna gången fixar jag det och jag tvivlar inte ens. Ska verkligen inte sluta helt med kolhydrater för då är man ju ganska dum i huvudet men har börjat med en väääldigt strikt (eller tråkig om man vill vara negativ, men det vill vi ju inte!) meny bara för att bevisa för mej själv att jag kan. Och se hur länge jag pallar. Men även om kosthållning är ganska roligt så är det ju som vanligt träningen som är det viktigaste. I höst tänkte jag kombinera löpträningen med styrketräning, simning (första passet idag!) och box. Tror det blir grymt.

(Självförtroendet är det inget fel på i alla fall, det märks, va? Haha.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela