Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

No stress.

Publicerad 2010-04-15 23:04:13 i Allmänt

För några veckor sen när jag bläddrade i min kalender och såg att jag inte hade någonting inbokat för den här helgen var min första tanke "vart ska jag åka?". Men den tanken ersattes kvickt av ett fett "NÄHÄPP!" för nu är det fan slut på att flänga runt varenda ledig stund. Jag älskar att hälsa på familj och vänner, att träffa dom är det bästa jag vet, men det var utan att överdriva evigheter sen jag tillbringade en hel, ledig helg i min lägenhet. Jag minns faktiskt inte ens när det var. 

Det är dessutom ett ganska bra tag sen jag befann mej hemma utan att känna att jag är på väg nån annanstans. Därför ska den här helgen i möjligaste mån tillbringas i min lya, och det blir sovmorgon på både lördag och söndag. Kan inte beskriva hur sjukt skönt det ska bli. Men lite saker ska minsann hinnas med ändå. Bland annat repa och träffa Lotta och Tomas som kommer befinna sej i stan. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela