Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

The jungle.

Publicerad 2009-09-24 19:07:03 i Allmänt

Kom precis hem från ett gympapass. Som vanligt känner jag mej ganska tillfreds med livet efter att jag tränat, men det goda humöret beror nog till stor del även på att jag träffat min besläktade själ (så fint uttryck!) idag. Och dessutom ska träffa henne både imorgon och på lördag! :)

Det är för övrigt nästan lördag för mej nu eftersom jag är ledig imorgon och jobbar i helgen. Därför har jag bestämt mej för att vara snäll mot mej själv och lyxa lite. Tråkigast först - ska göra nåt åt djungeln på mina ben innan jag måste använda häcksax. HATAR att raka benen! Men när det är gjort ska jag ta ett bad, smörja in mej med Peach body butter, tända värmeljus och äta en god kvällsmat framför Idol. Mer än så behövs inte för att känna sej ganska harmonisk. Jo, kanske ett och annat yoghurtkaneläpple då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela