Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Skånehelg.

Publicerad 2009-09-20 13:52:15 i Allmänt

I fredags morse (efter ett nattpass med sammanlagt en timmes sömn) satte jag mej på tåget mot Häljarp där jag blev uppmött av två fina syskonbarn. Det kändes bra att äntligen få se hur Carina, Jonas och barnen bor. Jag stannade visserligen bara en natt, men eftersom jag kom ganska tidigt fick vi en del tid till att bara sitta och prata ändå. På kvällen blev det tacos, Idol och bad i deras utomhusjacuzzi. Lyx! Nu hoppas jag att vi kan hitta ett datum då dom kommer och hälsar på mej också. Tråkigt att inte träffas oftare!

Igår morse åkte Carina, Linnéa och jag in till Malmö och Sofies salong. Carina blev klippt och jag blev brunett. Känns sjukt ovant, blir förvånad varje gång jag går förbi en spegel. Men nöjd är jag! Det blev visserligen mörkare än vi hade trott, men när det blekts lite efter några tvättar tror jag att det är perfekt. Var fan dags att göra nåt, har sett likadan ut i håret i flera år. Älskar förändring!

Kvällen tillbringade Pärlan och jag i LundSandras födelsedagsfest. Jag blev kär på den festen. I Kitty, en vit boxer som var det underbaraste jag sett på evigheter. Sofie och jag låg som två idioter i soffan och luktade bakom hennes öron. Jag vill haaaa. Frågade hennes matte om hon möjligen kunde tänka sej att ge bort sin hund, men hon verkade inte så peppad på idén. Skulle tagit kort på henne också, men hann inte det innan dom gick. :(

Det är ju faktiskt jävligt bildfattigt i den här bloggen, ska försöka bli bättre på det.

Nu är det 22 min kvar tills våra pizzor anländer till dörren. Halleluja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela