Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Första långpromenaden!

Publicerad 2009-09-14 10:53:34 i Allmänt

Idag är det en vecka sen jag stukade foten och eftersom rörligheten blivit så otroligt mycket bättre tänkte jag att jag skulle prova att gå en längre promenad. Det gick bra! Gick 50 minuter innan frukost och det var bara dom sista 2-300 meterna jag kände att det blev lite ömt. I eftermiddag ska jag prova med ett gympapass, med en rejält tejpad fot. Håll tummarna att det går bra!

Är ledig idag eftersom det var monsterpass i helgen. Energin håller i sej; igår när jag kom hem med ett dygns arbete i kroppen återupptog jag projekt "Pimpa lägenheten" och fortsatte utrensningen av alla skåp och lådor. Gick till och med igenom hela garderoben! Ibland är jag riktigt duktig. Nu ska jag strax in till stan och se om jag hittar något mer jag vill ha, det lär inte bli så svårt.

Det kommer bli en bra vecka, det här, om än ganska fullspäckad. Imorgon åker jag och repar direkt efter jobbet, på onsdag är det lång dag med personalmöte och kvällspass, på torsdag ska jag hinna tvätta och städa innan långnattpasset och på fredag morgon bär det av till Skåne!

Kommentarer

Postat av: Cilla

Publicerad 2009-09-14 11:48:57

Ta det nu lugnt med foten. Kanske räcker med en långpromenad som start?Apropå shopping så var jag vi ju på ikea igår. Jag handlade lite doftljus o blockljus, det var allt. Hade ingen energi för fem öre. Lite trist. Desto gladare blev jag när jag kom hem o Tomo köpt den där coola stjärnväskan på ginatricot. De hade svängt in på knalleland bara just därför. Gulligt va?Kram

Postat av: Caroline

Publicerad 2009-09-14 15:36:33

Ja, han frågade mej var jag hade köpt min, visste att du skulle få en. :)



Mm, ska ta det lugnt, avbryter träningen direkt om det skulle göra ont. Sjukgymnasten sa att jag nog skulle kunna börja träna inom en vecka så jag ska ge det ett försök iaf. Kram.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela