Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Sega söndag.

Publicerad 2009-10-11 18:13:19 i Allmänt

Var på bio med Isabelle och en kompis till henne igår (Fame, ingen större upplevelse, tyvärr), och kände mej som en pensionär när jag åkte hem direkt efter filmen. Men det kändes faktiskt bara skönt att dra på sej mjukisbyxorna klockan 22 medan jag hörde hur andra i området började förfesta. Gött att slippa ibland!

Sov tio och en halv timme inatt, men den envisa tröttheten sitter i även om det börjar kännas lite bätte. Har i alla fall fått en del gjort idag! Imorgon kommer nämligen en kille hit och lägger nytt golv i vardagsrummet (ska få i sovrummet också, yaay!), så jag har flyttat ut mina möbler. Eg. skulle Isabelle hjälpt mej men stackarn har åkt på feber, så jag fick försöka själv. Och det gick alldeles utmärkt! Golvkillen får hjälpa mej med soffan imorgon bara.

Har dessutom färgat min utväxt (helvete vad mitt hår växer snabbt!), men det blev sådär. En klar bättring i alla fall, men nästa gång får jag nog be om assistans.

Laddade förresten in lite nya kort i datorn idag också, så här kommer ett bildbevis på mitt nya brunhåriga jag:

Världens bästa och muntraste fotograf.

 

Men jag är faktiskt ganska glad! Utsikterna för den kommande veckan är bra; mitt hem ska bli ännu finare och på onsdag åker jag till Småland och min älskade familj. Pratade med mamma i telefon och hon satte luren intill Bonds öra. Han fick höra ungefär det här: 

"Heeej gubbeeeen! Ska du och jag gå Hooolmenjundan när Cajjo kommer hem? Jaa-aaa, det ska vi! När mamma jobbar ska vi gå, det ska bli så looliigt. Lilla Bondiflondiii, du är så gooosiig!"

Haha. Jag vet att vi är lite knäppa i min familj, men han är faktiskt vår bebis!

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2009-10-11 18:19:12

Du är jättefin i håret, men det är ovant att se dig så mörk! Ser fram emot onsdag!! Kram

/En Cajjodink syrra

Postat av: sara

Publicerad 2009-10-12 09:17:41

Å fy sjutton vad snygg du är i det mörka håret!! jättefiiiint! Du får lägga upp kort på nya golven =) Och nått från kreta med, jag är så nyfiken! Kraaam!

Postat av: Caroline

Publicerad 2009-10-12 11:30:03

Tack, darl! Kolla facebook, finns massa bilder från Kreta där. :) Ska ta kort på golven och den sjuka röran i lägenheten ikväll. Puss!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela