Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Det här ska jag göra idag.

Publicerad 2009-10-30 09:20:35 i Allmänt

Klockan är snart kvart över nio och jag har ätit frukost (havregrynsgröt med kanel och honung, och knäckebröd med makrill, luktar nog gott i munnen nu). Ska göra mej i ordning och åka in till stan, hoppas på att hitta lite bra grejer. Vill ha en vinterjacka, nya skor, nån fin tunika eller klänning... Och så kommer jag inte kunna låta bli att gå in på Body shop och sniffa på (köpa) deras nya dofter. Jag älskar den butiken.

På vägen hem ska jag köpa sushi. Och vid kvart över tre är det dags för spinning.

Efter träning och dusch ska jag kanske sova en liten stund. Och ikväll blir det tända ljus, sushi, Idol, mjukisbyxor, ullstrumpor, naturgodis och lite Baileys.

Ibland är det så skönt att vara själv.

<3

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2009-10-30 18:59:58

Ha en riktigt mysig kväll gumman! Vi är på plats i Helsinborg nu, sitter o myser på rummet, sen blir det middag på mexikansk restaurang. Har haft en mysig dag tillsammans med Cina & co, vi var på en härlig höstutflykt på Söderåsen. Många kramar från oss!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela