Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Immun?

Publicerad 2009-03-15 16:44:42 i Allmänt

Ibland får jag för mej att jag själv kan styra över spritens inverkan på min kropp. Igår bestämde jag mej för att inte bli full, och blev inte det heller. Jag önskar att jag även kunde bestämma att jag inte ska vara hungrig, men det är fan omöjligt.

Vill lägga mej i soffan, titta på Vänner och äta oavbrutet tills det är dags att gå och lägga sej. Ska försöka ta en promenad istället. All snö är borta igen! :D

Det var kul igår! Sofie och hennes roomie Anna kom och tog bort ensamheten i min lägenhet. Fan vad skönt det är när man klickar med kompisars kompisar! Annars är rivalitet det mest tröttsamma som finns, i alla slags relationer. Tyvärr är många tjejer experter på det. Hatar när vissa ser precis alla som potentiella hot. Väldigt tydligt exempel på det igår när vi var på en förfest och fick mördarblick och århundradets drygattityd från en tjej som verkade tro att alla kvinnor på planeten var ute efter hennes pojkvän. Måste vara väldigt tröttsamt att bli svartsjuk av att ens partner vistas i samma rum som andra, typ.

Är lite ledsen över att jag inte kommer kunna boxas i veckan. :( Missar morgondagens träning för att jag jobbar, och på onsdag efter jobbet åker jag till Gislaved och blir borta till lördag. Får gör annat istället, hoppas att vädret håller i sej så jag kan springa! Längtar för övrigt till min kära bonnhåla nu, till världens bästa hus och tryggheten jag alltid känner där. Längtar efter att vara där i sommar, sola i trädgården, plocka smultron och åka och bada. Och jag längtar efter att sitta på ljugarbänken med mamma, äta glass, spana ut över gatan och bara känna hur lugnt allt är. På tal om mamma så ska jag skämma bort henne lite nu när jag är hemma. Fixa kaffe innan hon ska till jobbet till exempel, och ha maten klar när hon kommer hem. Och medan hon är på jobbet ska jag gå långa promenader och diskutera livets mening med min lurviga luuuv. 

(Och nu när jag satt och tänkte på allt detta försvann den krypande söndagsångesten all världens väg. Bra med måndag, bra att tiden går, bra att jag får träffa min familj, bra att finast snart är här.)

Kommentarer

Postat av: sara

Publicerad 2009-03-15 18:35:23

halloooo! vet du vad? mattias ska iväg och spela curling i typ en vecka med början på onsdag. så jag ska spendera den tiden i reftele. det vore skitskoj om vi kunde ses i gvd och emma skulle bli själaglad om vi kom in till skaparglädjen till hennes butik jämte ole dole.. Kraaaam! Ps. När tina och anna fick betala tillbaka till csn så var det summan som dom tjänat för mycket som skulle betalas in, och 1700 är ju tur nog inte 15000 som jag har för mig att tina fick betala. Ds.

Postat av: Caroline

Publicerad 2009-03-15 19:01:09

Åh, två bra nyheter! :D



LÄTT att vi ska träffas och hälsa på Emma! Och mamma skulle bli jätteglad om hon fick träffa dej också, hon frågar ofta om hur du har det. Kommer till Gvd på onsdag kväll, men kan närsomhelst på torsdag och fredag. Så det är bara att plinga, baby!

Postat av: sara

Publicerad 2009-03-16 15:28:28

Perfect!! fredag skulle passa mig utmärkt, jag ringer ig när jag är i reftele. Jag är nästan hundra på att det är fredagar som emma är på skaparglädjen. Och självklart vill jag träffa bodil, så himla längesen nu.. Va skoj! Love u!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela