Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Det är en världsdel emellan Klaraberg och dig.

Publicerad 2009-01-27 22:42:32 i Allmänt

Summering av må bra-dagen: Den blev helt okej, faktiskt. Jag sov till elva, gjorde mej i ordning och åkte iväg och fixade antidepressiva (a.k.a. Vänner-boxen...haha). Gick in en sväng på Ikea också och fick den briljanta idén att köpa nya kuddar. Mina är så obekväma. Dessutom köpte jag doftljus i vanlig ordning - varför då? Knappast så att jag tänder några.

På spårvagnen hem somnade jag. Helt obegripligt. Jag fattar inte vad det är som gör mej så trött. Snackade med Sofie nyss och hon känner samma sak. Är det solbrist eller? Funderar på att gå och skaffa AD-droppar... haha. När jag lämnade blod i torsdags fick jag reda på att järnvärdet hade gått ner från 136 (mitt rekord) till 125, men det är ändå inom gränsen för vad det "får" ligga på. Sjuksköterskan frågade om jag mår bra, och om jag sover ordentligt. Upp och ner sa jag, och förklarade att jag har rullande schema. "Du får tänka lite mer på dej själv", sa hon och klappade mej på armen. "Jag tänker ju på mej själv hela tiden!" ville jag säga. Haha. Men bara att nån säger så gör att allt känns lite bättre.

Lyssnar på "Från Klaraberg till dig" med Moneybrother och om det inte hade varit för att jag är så matt hade jag gråtit en skvätt bara för att den är så fin. Men nu ska jag snart lägga mej och sova istället. Efer att ha varit vaken i knappt tolv timmar. Bra där...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela