Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Pray tomorrow takes me higher.

Publicerad 2009-01-03 14:57:07 i Allmänt

Var en orolig natt, folk sprang upp och ner och jag fick knappt nån sömn alls. Hatar när man är så trött att man känner sej gråtfärdig. Men när jag kom hem väntade mitt duntäcke och vi hade ett väldigt skönt umgänge (ehh...) i några timmar. Och nu är jag hyfsat pigg!

Och ledig! Sitter och lyssnar på en massa musik, och blir kär i låt efter låt. Jag älskar när man har tid att verkligen lyssna, att musiken är huvudgrejen och inte bara nåt som är på i bakgrunden. Just nu lyssnar jag på Queen och blir förbannad av Freddie Mercurys överlägsenhet. Under pressure är världens kanske bästa låt.




Can't we give ourselves one more chance
Why can't we give love one more chance

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela