Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Nya taktiken?

Publicerad 2009-01-06 14:54:10 i Allmänt

Duschade just och vägde mej därefter för första gången på en månad. Efter noll träning och massa, massa godis så väntade jag mej inget kul, precis. Men istället för fyra kilo upp så har jag gått ner (!) fyra hekto!

Jag fattar ingenting, nu är jag alltså lättare än jag var när jag tränade fyra gånger i veckan och åt nyttigt? Visserligen så är det väl alla muskler som håller på att omvandlas till äckligt fett. Men det ska åtgärdas väldigt snart, med start redan imorgon. Då ska jag äntligen boxas!

Men jag klagar inte, är det den här dieten som funkar så gärna för mej. Äta choklad och gå ner i vikt, vilken jävla utopi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela