Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Note to self.

Publicerad 2009-01-19 22:05:50 i Allmänt

Lyssna här nu, kära Caroline.

Nästa gång du känner att det är motigt att gå och träna, att du inte orkar, att du är trött, att du hellre skulle vilja lägga dej i soffan, slösurfa eller äta godis...

Kom ihåg hur det känns när svetten sprutar från ditt glada ansikte. Kom ihåg hur dina armar på något oförklarligt vis orkar lite till när du får höra ett "bra jobbat!", fast du trodde att all kraft var borta. Kom ihåg hur nöjd du känner dej när du håller jämna steg med, och på vissa moment till och med är bättre än, killarna. Kom ihåg hur dina muskler ser ut i spegeln när du stretchar. Kom ihåg hur bra innehållet i vattenflaskan smakar på väg ner till spårvagnen. Kom ihåg hur lyxigt det känns att använda dina nya produkter från Body shop när du duschar. Kom ihåg hur du inte kan låta bli att sniffa på dina kokosdoftande armar efteråt. Kom ihåg hur gott det är att äta, och hur nöjd du är med dej själv.

Kom ihåg hur det känns att må riktigt bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela