Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Six feet under.

Publicerad 2009-02-27 22:45:59 i Allmänt

Har ni typ "magiska klockslag"? Dvs, att ni ofta tittar på klockan vid en speciell tidpunkt? På minuten alltså. Jag har ett sånt magiskt klockslag och det är 21.20.

Jag vill tro att det beror på att det var sändningstiden för den bästa dramaserie som någonsin visats. När jag plöjt igenom min Vänner-box ska jag köpa Six feet under-boxen bums. Kosta vad det kosta vill.

Det är ett stort mysterium att den serien inte fick mer uppmärksamhet, det var knappt nån av mina bekanta som tittade på den, eller ens visste vad det var. Stor skam! Jag har aldrig - och jag har sett mycket - blivit så berörd av en serie som jag blev av den. När det blev söndag kväll fick jag en speciell längtkänsla, och jag vet inte hur många gånger jag satt med gråten i halsen för att jag levde mej in i alla karaktärer så mycket. Sjukt intelligent serie dessutom; oförutsägbar handling, snyggt foto, spännande psykologiskt djup, underbar dialog och, såklart, en alldeles speciell stämning som aldrig riktigt gick att sätta fingret på. Ni vet hur man alltid brukar bli besviken på hur serier slutar? Typ Sten Frisk spränger sej i luften och Dale Cooper goes bananas i spegeln? Six feet under har (naturligtvis, den felar faktiskt inte någonstans) det bästa slutet nånsin.
Åh, nu längtar jag tills jag får börja om från början igen.




Ni som inte gett David, Claire, Ruth, Nathaniel, Keith, Nate, Brenda och Rico en chans bör göra det NU!


Brenda: I don't want any children.
Nate: Whoa. Hey. Who said anything about children?
Brenda: I was referring to you.

Kommentarer

Postat av: Cilla

Publicerad 2009-02-28 17:32:04

Man kanske kan få låna första säsongen av dig då. Det här vill jag ju inte missa:)

Postat av: Caroline

Publicerad 2009-02-28 17:55:32

Det ska du få göra :D

Postat av: Carina

Publicerad 2009-03-03 12:07:09

Jag håller med dig, väldigt speciell serie som är svår att beskriva. måste upplevas. Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela