Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Fixat!

Publicerad 2009-02-10 13:23:05 i Allmänt

Det är så mycket bra musik och filmer just nu, jag känner mej helt stressad. Vill se Milk, Frost/Nixon, Seven Pounds, Revolutionary Road och fick världens gåshud när jag såg trailern till The Reader på bion i söndags. Det var helt knäppt, kändes på en gång att jag kommer älska den, vilket blev helt logiskt när dom i slutet sa att den var gjord av samma regissör som The Hours, den kanske bästa filmen någonsin. Måååsteee seee.

Idag lyssnar jag på Aerosmith och Sahara Hotnights cover på In private (så jävla bra) och försöker städa. Det går sådär, faktiskt. :/ Men jag måste inte åka till jobbet förrän kvart över åtta, så jag har ju lite tid på mej. Kanske det som är problemet.

På tal om jobbet så ska jag jobba Jonathans långnattpass på torsdag, vilket jag inte alls är särskilt sugen på eftersom jag även har monsterhelgen den här veckan (varför är det alltid monsterpass, trots att tiden står still i övrigt?) Men det betyder å andra sidan att jag bara jobbar två dagar nästa vecka, vilket i sin tur betyder att jag blir långledig och kan åka till Vicki redan på torsdagmorgonen! Har köpt biljetter nu. :D Det är som sagt skamligt att det snart är ett år sen vi sågs, att jag inte har koll på var hon bor, att jag inte träffat Håkan än. Undrar förresten vad han kommer tycka om att ha tre störda smålänningar omkring sej en hel helg. Haha!

Okej, ska ge städningen ett ärligt försök nu. Kanske.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-02-10 13:28:56

Jag har revolutionary road och seven pounds hemma. Om du kommer hem snart kan du se dem då. Såg den nya med Angelina Jolie häromdagen. Kommer inte ihåg vad den heter men utspelar sig på 20-talet o är en sann historia vilket jag älskar. Den var asbra!!!Själv lyssnar jag mycket på Winnerbäck nu. Fattar inte att jag "missat" honom...

Kram Cilla

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela