Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Julen ÄR räddad.

Publicerad 2009-12-16 10:58:05 i Allmänt

Körsbär i likör fick stanna, hurraaa!

Dagens bästa nyhet. Så även nästa jul får Tomas och jag dela broderligt på dessa mästerliga praliner. Ingen annan tycker ju om dom, av nån outgrundlig anledning.

Jag längtar tills alla vi sitter samlade i storarummet och pratar om lite allt möjligt. En del lyssnar mest förstås, för det finns nog ingen som kan få så stora öron som Linnéa när det vankas vuxenprat. Aladdin-asken går ett varv runt bordet och Noah försäkrar sej om att han får pärlnougaten, och det är klart han ska få den när han älskar vit choklad. Samma sak, samma rutin, och fast man är overkligt mätt efter allt man tryckt i sej under julhelgen är det fortfarande lika gott. Och man är bara så glad över att sitta där med sin familj som är det bästa som finns, sitta där i tryggheten till ljudet av den tickande klockan som mamma vridit upp för detta speciella tillfälle.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-12-16 15:06:14

Cheri, cherry lady...Gött!

Postat av: To

Publicerad 2009-12-16 15:06:45

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela