Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Ingenting blir som man tänkt sej.

Publicerad 2009-08-15 13:02:20 i Allmänt

Kan ju lätt konstatera att scenen på Kungstorget slår den på Götaplatsen med hästlängder. Hoppades att det usla ljudet på bob hund-spelningen i torsdags var en engångsföreteelse, men det var lika illa igår på Europe. Skrattretande lågt. Ska man spela ska det vara HÖGT, annars kan det lika gärna vara. Det blev lite halvdant allting igår, vi kom iväg för sent och jag tyckte synd om Sofie när vi missade några låtar i början och fick spendera dom kommande tre-fyra låtarna med att tränga oss fram till en någorlunda acceptabel plats.

Mitt i alltihop tappade vi bort Isabelle också. Det hjälpte knappast att jag skickade sms till henne om var i havet vi befann oss; telefonerna i Göteborgs centrum kollapsade och det var omöjligt att komma fram till någon. Försökte ringa henne tusen gånger utan lycka, men efter någon timme (!) när det lugnat ner sej fick vi reda på att hon var på Excet. Hon var inte direkt den enda i stan som hade gått dit, så våra försök att hitta henne inne på dansgolven lyckades inte, och naturligtvis gav telefonerna upp igen. S och jag gick vidare till Dancin dingo och när vi fick ett sms från Isabelle som sa att hon hade träffat några vänner inne på Excet kände vi att vi kunde slappna av utan dåligt samvete. Det var helt okej inne på dingon, men vi stannade bara till halv två och det var ett mycket klokt beslut.

Det värsta jag vet är att känna att jag svikit någon. Så känner jag nu med Sofie, hon gör sin första spelning med bandet imorgon på Malmöfestivalen och jag sa för längesen att det är självklart att jag kommer och tittar. Och det vill jag verkligen också! Tanken från början var att vi skulle åka ner till Malmö tillsammans och imorgon efter spelningen skulle jag ta tåget hem. I veckan berättade Sofie att deras framträdande inte skulle bli så långt som dom trodde från början och att hon hade sagt till en kompis i Gislaved att hon kunde satsa på att se dom nästa spelning istället. Det i kombination med att jag varit dålig på att kolla tågbiljetter gjorde att jag började tveka om hela grejen. Känner mej taskig som inte står i publiken och stöttar den bästa av dom bästa, samtidigt känns det lite jobbigt att åka i nästan tre timmar och sen lika långt tillbaka för att se dom i tjugo minuter. Ett grymt alternativ hade varit att ta en hyrbil för 300 spänn och dela kostnaden på två, men eftersom Sofie var tvungen att åka till Malmö redan idag hade vi behövt hyra den i två dygn. Vilket såklart inte blir billigare än att ta tåg. Gaaahh, dessa bryderier!

Jag kunde visserligen åkt till Malmö idag, jag också, men jag känner att jag verkligen behöver en kväll där jag är helt själv och bara gör ingenting alls. Det har inte blivit så mycket sånt på sistone med allt flängande som varit. Ska försöka ge mej ut och röra lite på mej (det området är verkligen skandal nu; det enda som ska bli skönt med att hösten sätter igång är att jag kommer ge träningen 100 % igen), resten av dagen/kvällen ska jag bara läsa och päsa.

Anyway... jag ska inte säga nåt till 100 % Pärlan, för det kan hända att jag får ett infall imorgon. Men om jag inte är där och hejar på er så baaaa ska du veta att jag är ditt största fan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela