Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Jag längtar.

Publicerad 2009-04-04 09:23:51 i Allmänt



Om man inte hade saker att se fram emot skulle ju livet vara värdelöst. När jag var hemma senast läste jag i Aftonbladet att man nu påbörjat inspelningarna av Snabba cash, och jag blir galen av att veta att jag måste vänta ända tills nästa år innan jag kan se den på bio. Gaaaaahhh! Och det kommer dröja minst ett år innan The Arks nya skiva finns att köpa också, och innan dom drar ut på turné igen. PISS! Men tur då att det finns saker som ligger lite närmre i tiden. 8 april släpps en skiva med Malmöoperans uppsättning av Jesus Christ Superstar på svenska, och det kan man ju trösta sej med när man inte fick möjlighet att se den på riktigt! Ola Salo på svenska....YES.

Och i helgen kommer Alex Schulman försöka slå svenskt rekord i boksignering. Över 1300 exemplar ska han försöka hinna med på en dag. (Det nuvarande rekordet har Leif GW Persson med 1000 ex på sju timmar.) Anyway, genom Alex blogg (som jag läser typ tre gånger om dagen) har man haft möjligheten att förbeställa hans debutroman Skynda att älska, och naturligtvis har jag gjort det. Så innan boken kommer ut i handeln dimper den ner i mitt brevinkast och då ska jag lägga mej i soffan, gömma mej i min filt och läsa om hur det var för honom att växa upp med en gammal och sjuk pappa. Jag tycker iofs att Alex är sjukt rolig när han skriver sina elaka och provocerande texter, men dom bästa grejerna jag läst på hans blogg är dom när han helt utan ironi och sarkasm berättar om minnen från sin barndom.

Som till exempel det här. Jag vill också kunna skriva så fint!




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela