Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

24.

Publicerad 2009-04-28 21:24:09 i Allmänt

Igår var det min födelsedag och det kändes... ingenting. Haha. Det enda jag reflekterat över är en flashback från Grammisgalan 2001 när The Ark vann pris för Årets låt. Reportern (Kristin i Hey Baberiba-gänget, för övrigt) säger typ "Jaa, Ola, det här är ju en speciell dag för dej på två sätt!" och Ola svarar: "Jaa, det stämmer, jag blir 24 år idag!"

Och nu är jag lika gammal. Det är så äääääckliiiigt! Han hade skrivit Årets låt vid 24, jag har inte åstadkommit nåntiiiing. :(

Eller inte nåt speciellt iaf. Fast just nu är jag ganska nöjd med att jag har tjänat ihop till, installerat och kopplat upp min alldeles nya dator som jag ska leva lycklig med hela mitt liv (nåja, en jävligt lång tid iaf, hoppas jag)!
Det var min present till mej själv.

Taaack alla för allt fint jag fick igår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela