Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Sleepyhead.

Publicerad 2008-09-12 06:27:03 i Allmänt

Lååång dag igår. Innan jobbet hade jag utvecklingssamtal med min chef, vilket inte var så allvarligt som det låter utan väldigt avslappnat. Hursomhelst kändes det väldigt bra att få höra att jag gör ett "fantastiskt jobb" och att han, apropå hur länge jag planerar att arbeta kvar, gärna skulle "kedja fast mej". Hehe.

Var så trött när jag kom hem igår kväll att jag inte ens orkade titta på det inspelade avsnittet av Heroes, då är det illa. Inte packade jag heller, men det har jag iofs fixat nu i ottan.

För jag åker ju till Landskrona idag, som sagt! Ska bli så mysigt.

Nästa vecka är fullproppad med saker jag vill/måste göra... vet inte hur jag ska få rum med allt, men det ska gå på nåt vis. Och, som nån sa igår, hellre att det är så än tvärtom. Jag riskerar inte att få långtråkigt iaf!

Men nu är det fortfarande den här veckan och den ska få bästa tänkbara slut.

Hoppas ni får det lika bra som jag! (Och Pärlan... lycka till! :))

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela