Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Well I feel like they're talking in a language I don't speak.

Publicerad 2008-10-28 00:43:45 i Allmänt

Mr Big: Nice dress.
Carrie: Meaning?
Mr Big: Nice dress.

Så enkelt, och så bra. Det är ett av mina absoluta favoritcitat i hela serien. Det är så talande för hur vi är, eller hur? Vi förutsätter så ofta att det finns en baktanke med allting vi får höra - vi misstolkar, överanalyserar och värderar. Istället för att bara lyssna på vad som sägs och kanske för en gångs skull tro på att det var ärligt menat. Utan några villkor eller förbehåll.

Visserligen är det väl inte så konstigt ifall det blir så - många kan ju säga vad fan som helst utan att lägga nån större värdering i det. (Det blir man skrämmande påmind om ibland...) Man blir ju härdad till slut och förutsätter det värsta. Men jag vill inte göra det, få saker är så deprimerande som att gå omkring och misstänka folk.

Förresten...Boston Tea Party, gjorde det nån besviken eller? Återigen så bugar jag mej. Längtar redan tills nästa måndag!



Kommentarer

Postat av: Johan

Publicerad 2008-10-28 09:01:03

Word på det citatet.



För övrigt är ju det här en klassisker också...



"Samantha: The country runs better with a good looking man in the White House. I mean, look what happened with Nixon; no one wanted to fuck him, so he fucked everyone."

Postat av: Caroline

Publicerad 2008-10-28 10:45:51

Ja, Samantha har en outtömlig citatskatt.



"I don't believe in the Republican party or the Democratic Party, I just believe in parties."



:D

Postat av: veruca

Publicerad 2008-10-30 20:52:54

Det är en bra kommentar, men det är interesting dress...köpte just boxen! =)

Postat av: Anonym

Publicerad 2008-10-30 21:06:33

Är det? :O



Jag borde pryglas. :/



Är du nöjd med plattången, förresten? Jag stod i omlädningsrummet på gymet när du ringde och lät säkert som värsta experten för tanterna runt omkring. :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela