Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Två väldans bra grejer.

Publicerad 2008-05-16 00:07:54 i Allmänt

- Hämtade brillorna idag. Jag är så NÖJD! För att dom är riktigt snygga, givetvis, men framför allt för att jag känner mej som en supermänniska med dom på. Äntligen kan jag se ordentligt. Det är först nu när allt blir knivskarpt som jag inser hur kass synen egentligen har varit. Till och med stora skyltar har ju varit blurriga. Faktiskt rätt skrämmande... Men nu är den tiden förbi. Får se lite hur mycket jag kommer att använda glasögonen, linser är onekligen mer bekvämt. Har dock hållit mej ifrån dom nu eftersom jag varit krasslig. Anyway, jag kan seee!  :D(Bilder kommer nån gång i helgen.)

- Jag ska få en bänkdiskmaskin!!! Det är som högsta vinsten. Min schyssta kollega har inget behov av sin längre och skänker den därför till mej. Snacka om dagens hjälte. Sen är frågan hur man kopplar in vattnet till den, men det ska jag nog kunna luska ut.

Jag slipper vara blind, och jag slipper diska. Livet är skönt just nu. Visserligen har jag inte diskat sådär jättemycket på sistone eftersom det blivit Daniels uppgift. Men det betyder ju bara ännu mer flyt för min del - nu får vi hitta en annan uppgift till honom och jag blir av med ännu en tråkig del av mitt hushållsarbete. Haha!

Besöket hos Madde idag var förresten riktigt trevligt. Vi bestämde att vi får se till att träffas mer framöver, och jag hoppas och tror att det inte bara var snack. Hann dock inte träffa Vicki idag, men imorgon tar vi nog en frukost tillsammans innan hon sätter sej på tåget tillbaka till huvudstaden.

Snart "långledig", härligt!

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2008-05-18 13:29:06

Visa brillorna, visa brillorna!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela