Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Konsumtionsfnatt.

Publicerad 2008-05-28 19:46:47 i Allmänt

Tänkte göra som modebloggarna här och lista lite "cravings" och sånt som man bara mååååste ha! Fast jag tänker inte lista några kläder, eftersom jag är ganska nöjd med shoppingrundan jag gjorde igår. Det blev två par capribyxor, två toppar, en klänning, ett linne, två par skor, lite hårprodukter och lösögonfransar. (Orkar dock inte ta kort på allt, så ni får uppleva plaggen på riktigt nån gång.)

Men nu var det ju som sagt inte kläder jag skulle skriva om, utan andra saker.

Jag vill läsa:

image149

Visserligen kan man nog inte bli annat än besviken eftersom debuten, Snabba cash, var bästa svenska läsupplevelsen på år och dar. Men jag är ändå spänd på den fristående fortsättningen!

image150

Ännu ett relationsdrama från författaren till bland annat Tusen skärvor tillit.


Jag vill bli snygg:
image151
Min plattång är sliten efter fyra års lång och trogen tjänst. Här är senaste modellen från Ga.Ma som tydligen ska vara bästa tången ever. Den ska jag verkligen investera i!

Jag är nördig:

image152

Som ni kanske vet är Silver Fang ren och skär barndomsnostalgi för mej. I den här specialutgåvan får man den oklippta versionen, och många bitar lär ju falla på plats. (Den var för blodig för att visas för barn i Sverige nämligen, och fick en brutal nedklippning, vilket gör att vissa grejer i den version jag sett är helt ologiska.) Kollade dessutom på klipp på youtube igår för att se hur det kändes med japanskt tal istället för svenskt och faktiskt så kändes det ungefär hundra gånger bättre. Ska bli skönt att slippa Peter Harrysons röst till 70 % av hundarna, haha. Åh, jag längtar tills jag kan bädda ner mej i soffan och följa kampen mot Akakabuto ännu en gång! (Med massor av material jag aldrig sett förut, dessutom.)


Kommentarer

Postat av: helena

Publicerad 2008-05-29 21:38:20

Hej Carro!
Tänkte höra om du har nån koll på om man får komma och lyssna på er? (nästa vecka va?) :) Eller om det är privat men om man i så fall kunde smygas in... Vore kul att höra er live igen, det var ju ett tag sen!Hoppas allt är bra med dig :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela