Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Excet.

Publicerad 2008-06-15 02:08:49 i Allmänt

Joorå, visst blev det lyckat igår. Förfesten blev riktigt bra, särskilt Vanessas och mina danssteg. Ni fattar nog inte hur bra musiksmak den tjejen har. :) Excet var okej, schysst musik och lagom med folk. Ett minus med att gå ut i Göteborg, dock, är att man inte känner en käft. Eller okej, jag träffade EN bekant igår, men det är nog första gången också. Såna scenarion utspelas aldrig när man är på Sigges. Haha.

Det absolut bästa med gårdagen var när jag kom hem mitt i natten och en sömnig Daniel överöste mej med fina ord om hur vacker jag var. Jag tror faktiskt jag är rätt bortskämd på den fronten, för varje dag får jag så fina komplimanger av honom. Och dom känns inte tillgjorda eller oengagerade heller. Älskar honom för det.

Det var inte jättefestligt att pallra sej iväg till jobbet idag, men det har gått bra hittills. 13 timmar gjorda, 14 kvar. Heja heja!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela