Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Allt på en gång.

Publicerad 2008-06-18 23:31:49 i Allmänt

Inget mer EM och avlyssningslagen gick igenom. Grattis Sverige, liksom.

Orkar inte debattera sistnämnda, det görs det mycket bättre på en massa andra håll. Tycker bara att folk som kommer med argumentet "har man rent mjöl i påsen borde man inte bry sej" kan ta sej en funderare på om det skulle kännas lika okej att nån hade rätt att komma in i ditt hem och läsa posten som ligger på köksbordet. Man kan ha hur jävla rent mjöl i påsen som helst. Det är ju inte det grejen handlar om, det är själva principen. Sen är jag medveten om att det knappast är sannolikt att mina mail eller telefonsamtal skulle vara intressanta att lyssna på, men återigen. Det handlar om principen. Är dessutom rätt irriterad på att 67 ledamöter var frånvarande vid rösttillfället. Var befann dom sej? Resten av gänget: när ni ändå håller på att införa sjuka lagar kan ni väl återinföra dödsstraffet? Dessa 67 smidde säkert lömska terrorplaner mot Svea rike, bäst att ta det säkra före det osäkra.

Till råga på allt är jag sjukt sugen på onyttigheter. Fattar inte vad det är som hänt... Kvällarna är värst. Hoppas att det inte är nån ihållande känsla. Jag vet ju att jag klarar att stå emot, men det är rätt jobbigt. :/

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela