Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Ingenting går upp mot gamla Skåne!

Publicerad 2008-07-25 02:08:46 i Allmänt

Som vanligt så fick jag modifiera min "Att göra"-lista en smula, men det viktigaste hanns med i alla fall. Fick lite panik på stan ett tag, för jag hittade inte det jag ville ha och tiden flög iväg. Men till slut löste det sej. Och jag hann till och med att baka som planerat, så nu finns det både bröd och kakor i frysen. <3

Var inne en sväng på Sorbet Södra Larmgatan idag, och det var säkert två år sen jag var där sist. Fattar verkligen inte varför. Det finns så mycket fint där! Kika in på deras hemsida så förstår ni vad jag menar. Jag hade lätt kunnat köpa merparten av allt som finns i butiken, men då hade man väl behövt skyddsglasögon för att besöka min lägenhet. Det kan nog lätt bli lite fööör mycket kitsch, men jag är väldigt svag för femtiotalsstuket och rockabilly-stilen, så det kommer definitivt bli fler besök där inom en snar framtid.

På tal om min lägenhet så älskar jag verkligen den. Även om Göteborg inte alltid känns som hemma så gör faktiskt lägenheten det. Känner mej så trygg där och skulle nog kunna hålla på och fixa och dona non stop om det inte fanns andra saker man måste göra här i livet. Det ska verkligen bli jättekul att åka bort imorgon och jag ser till och med fram emot tågresan (har mp3-spelare, frukostlåda och bra böcker med mej, mysigt!). Umgås med familjen, ligga på stranden, träffa Sofie, se bob hund.... En riktig superhelg! Samtidigt känns det skönt att veta att jag har något att komma tillbaka till på söndag kväll, nämligen en väldigt gosig pojkvän och en soffa som står redo för Silver Fang-marathon.
 
(Hittills har det varit ett väldigt lugnt pass, hoppas att det fortsätter så. Känns knappt som att jag jobbar, faktiskt.)

Kommentarer

Postat av: Steffenmiriam

Publicerad 2009-04-08 09:59:27

Great work! It very impressive. Your web site is helpful. All the best!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela