Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

35 dagar.

Publicerad 2008-07-12 15:08:42 i Allmänt

Ja, idag är det exakt fem veckor kvar tills Lotta och jag åker till Kreta! Jag kan inte med ord beskriva hur skönt det ska bli att komma bort, släppa alla tankar och bara njuta av livet. Är så glad att vi bokade!

Resan är verkligen min morot, särskilt nu när det är riktigt tungt på jobbet. Har fått en halvtimmes sömn på hela natten och var nära att ringa nån och lipa när jag gick hem, bara för att jag kände mej så slut. Men nu har jag sovit ett par timmar och hoppas verkligen att jag ska kunna komma i rätt stämning inför kvällen.

Hoppas att ni alla har en bra helg!

Kommentarer

Postat av: Carina

Publicerad 2008-07-12 15:18:49

Nä, vad trst. Blir riktigt ledsen när jag hör hur jobbigt du har det, Förstår att du ser fram mot Grekland!!!

Postat av: Caroline

Publicerad 2008-07-12 15:49:12

Tack för kommentarerna och kramen, syrran!

Det ska nog ordna upp sej. Nu är det inte långt kvar tills jag kommer och hälsar på er heller, det ser jag också fram emot! Kram.

Postat av: Kjartankristin

Publicerad 2009-08-27 11:07:02

Thank you for the card so that I may look on the website. I love the picutres. I will continue to look on the website to observe you latest pictures.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela