Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Städ-och fixdag.

Publicerad 2008-02-07 13:57:40 i Allmänt

Har tagit en promenad i årets hittills bästa väder. Strålande sol, ingen blåst och alldeles lagom kyligt. Det är vi inte bortskämda med!

Om en stund ska D iväg till jobbet och då plockar jag fram microfibertrasa, dammsugare och mopp så att allt är fint till helgen. För på lördag är det äntligen dags för mamma, Marita och Bond att komma hit! Det har visserligen inte sett så hoppfullt ut, mamma har haft feber i en veckas tid och igår räknade jag med det värsta. Men efter ett läkarbesök idag och lite penicillin verkar det lösa sej ändå. Skönt! Hade inte varit roligt att ge Melodifestival-biljetterna till någon annan.
Idag fick jag mitt examensbevis på posten. Kändes lite högtidligt att öppna det och se mina kurser uppradade. Fick även det utdrag ur belastningsregistret som jag ansökt om, så nu är jag redo för vikariat på förskolor och skolor! (Om dom nu vill ha mej.) Skulle vara skönt att i alla fall få några dagar.

Kommentarer

Postat av: Justineli

Publicerad 2009-08-14 08:24:06

i love this page keep it up.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela