Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Skandal.

Publicerad 2008-02-10 19:29:36 i Allmänt

Ja, att Christer Sjögren tog sej till final är ju inget annat än ett skämt, men det visste ju alla redan. Tur att lördagen i övrigt blev lyckad. Medan mamma och Marita var på genrepet i Scandinavium tog jag med mitt lilla gos till Kortedala, där han trivdes betydligt bättre än i Nordstans stress. Efter att Bond fick lukta in sej i lägenheten ordentligt och vila sej en liten stund tog jag med honom på min vanliga promenadsträcka. Det var uppskattat! Få saker gör mej så varm inombords som när han plötsligt får glädjefnatt och galopperar iväg. :)

Tyvärr kom mammas envisa feber tillbaka så hon var inte riktigt på topp igår, men hon orkade i alla fall och verkade ha riktigt roligt! Även om jag tror att hon är ganska utmattad ikväll... Det är hon förresten inte ensam om, jag drack alldeles för mycket vin igår. Haha...

Imorgon har jag två saker inplanerade: åka till skolan och sälja kurslitteratur till en tjej samt dammsuga upp alla hundtussar. Förutom det ska jag inte göra ett enda jota. Har bestämt mej för att (okej, here it comes again...) ändra inställning till min ofrivilliga sysslolöshet. Har ni hört den förut? Ja, men nu hoppas jag att jag faktiskt ändrar mej. Det här är förmodligen den enda semester jag kommer få det här året (kan visserligen ta obetald semester på jobbet sen, men hur kul känns det?) så jag ska banne mej njuta och uppskatta att jag för tillfället är fri som en fågel. Jag måste inte ställa klockan varje kväll, och jag ska sluta ha dåligt samvete över att det kan ta en hel dag för mej att städa lägenheten. Varför kan det inte få göra det? Jag har ju all tid i världen! Hade ett snack med en tjej på jobbet som varit i precis samma sits som jag, och hon ångrar att hon var upptagen med att ha panik och ställa en massa krav på sej själv istället för att göra det bästa av situationen och ta vara på den lediga tiden. Så nu blir det andra bullar! (Det är ju dessutom inte så att jag ligger någon annan till last heller, jag lever helt och hållet på mina egna pengar och är stolt över mej själv att jag klarar det.)

Så hädanefter ska jag tänka mer såhär: om det blir många pass på jobbet framöver är det jättebra, likaså om jag blir inringd som vikarie på nån förskola eller så. Men blir jag inte det så kommer allt ordna sej i alla fall och under tiden ska jag må så bra som möjligt. Klokt va?

På tal om att må bra har jag börjat redan nu. Pratade med Lotta förut som kom med den förträffliga idén att jag kunde köpa hem sushi. Och sushi är ju bland det godaste som finns, så om en timme ska jag kalasa på det medan jag tittar på Linda och resten av gänget i Köping. Underbart!

"Fan vad gött å ba päsa!"

Kommentarer

Postat av: Johanna

Publicerad 2008-02-11 01:25:19

Jag väntade hela programmet på att de skulle avbryta och säga att de bara drev med publiken. Att alla bidrag var ett skämt och att de riktiga skulle visas. Tyckte nog allt var dåligt.. men hörde mest bara snabbgenomgången. "Hej, vi gör en dansbandslåt där vi sjunger Europe och har med lite olika språk i den så kanske vi kommer långt i år!" Aeeeh, troo... Kram på re...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela