Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

I wanna breathe that fire again.

Publicerad 2008-12-03 01:54:25 i Allmänt

Irritationen kvarstår, men jag tänker inte låta det sno mer energi av mej just nu. Jag har fixat och grejat, så nu ska saker och ting tas itu med inom kort. På sistone tycks jag ha blivit en sån som faktiskt tar tag i saker, istället för att gå omkring och vara missnöjd och hoppas på att någon annan ordnar det. Har äntligen insett att det inte finns nån jävla annan, och det var behövligt. Jag är värd att må bra - både på jobbet och privat - men det kräver en ansträngning även av mej.

Det var dagens Dr Phil-dos, nu över till mer väsentliga grejer.

Imorgon (eller egentligen senare idag) kommer... just det, Sofie! Har velat basunera ut det i flera dagar nu, men det blev inte helt spikat förrän ikväll. Projekt "flytta till Göteborg, för heeeelweeedeee!" tycks funka ganska bra, hon trivs här! Och stan blir fan så mycket roligare när hon är i den.

Vi kommer lyssna på "Hide and seek" med Tom Jones ungefär sjuhundra gånger innan det är dags att dra vidare till vårt andra hem. Haha. Kan man skaffa klippkort på det där stället?

På ett sätt är allting bra, och på ett annat är det bara skit. Orkar inte riktigt tänka på vissa grejer, det är lättare att bara tänka på det som är här och nu. Men jag har åtminstone gjort vad jag har kunnat nu. Det var ju det här med att ta tag i saker, ni vet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela