Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Finally.

Publicerad 2008-08-29 09:07:32 i Allmänt

Sitter på jobbet nu. Har gått av mitt pass, duschat, ätit frukost och slappar en stund framför datorn innan jag ger mej av mot stan och tåget. Det är HELG! :D

Klockan halv ett hämtar Sofie upp mej i Hestra (du är en ängel, vännen!) och sen åker vi hem till huset. Det blir hunddejt också, för Fia följer med! Bond kommer bli så glad. Min (lite min iaf...) fina, älskade hund. Det är helt galet vad jag saknar honom nu. Ska ta med honom på en långpromenad i eftermiddag. Sen kommer mamma från jobbet och då ska hon få världens största kram.

Och imorgon... imorgon ska vi inte ens tala om. Det kommer bli grymt! (Som vanligt kommer förfesten vara roligast, men skitsamma, en sommar utan Sigges existerar inte.)

Det blev ju fint väder också, helt plötsligt! Perfekt tillfälle att bättra på brännan. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela