Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Oh mother, I can feel the soil falling over my head.

Publicerad 2008-04-06 15:12:09 i Allmänt

Sara lämnade lägenheten för mindre än en timme sen och jag saknar henne redan. Fy fan vad gjutet det är att umgås med henne! Vi har haft sjukt kul och nostalgi har blandats med nya grejer som lär bli framtida klassiker.

I fredags efter invigningen (som för övrigt blev kalasbra) möttes vi utanför O' Learys och tanken var från början att det skulle bli en öl. Eller hur. Tror vi åkte hem vid ett... haha. Kändes också som att främsta anledningen till att vi inte drog vidare var att vi kände oss allmänt rödmosiga. Igår vaknade vi förvånansvärt hurtiga och inledde dagen med en tur i spåret, och efter det käkade vi frukost och åkte in till stan där vi bland annat mötte upp älsk och tog en fika innan han åkte iväg och jobbade. Sen var det dags att åka hem och piffa och peppa! Vilket vi gjorde. Min helt opartiska åsikt är att vi var snyggast i stan igår.

Vi inledde på Kellys med lite öldrickande tillsammans med Jonathan och en kompis till honom. Helt okej stämning, synd bara att det var brist på sittplatser. När vi skulle gå vidare tyckte vi att det var synd att bryta rocktemat så det blev Sticky Fingers... igen. Haha. Jag tycks alltid hamna där. Men det är inte så konstigt. Man vet vad man får, och det spelas alltid, alltid grymt bra musik. Ser ingen anledning till att stå och se dum ut på ett coolt ställe som spelar bajsnödig house eller obegriplig hip hop när jag kan dansa mej svettig till bob hund, liksom. Och på vilket annat ställe får man höra There is a light that never goes out? Just det. Visst, jag kan tänka mej att Sticky blir enformigt i längden men med tanke på hur sällan jag går ut så är det perfekt för mej.

Och på tal om There is a light så drabbades jag av värsta Smiths-febern igår när den spelades så nu sitter jag och lyssnar på The queen is dead och känner mej som femton igen. Visst är det underbart när man tar fram en skiva man inte spelat på flera år och kärar ner sej i varenda låt igen?

Känner mej lite vemodig, en känsla som inte är alltför ovanlig på söndagar. Men den är ändå lite mysig på nåt vis.

Tack älskade vän för den här helgen! Kommer leva på den hur länge som helst. Ses snart igen! :D

And if a double-decker bus
crashes into us
To die bye your side
such a heavenly way to die
And if a ten ton truck
kills the both of us
to die by your side
the pleasure and the privilege is mine

Kommentarer

Postat av: carolines sara

Publicerad 2008-04-06 19:05:39

älskade vän! den här helgen har varit helt underbar.. klockren från början till slut. tax och max är den ultimata kominationen, det har det alltid varit och kommer alltid att vara. take me anywhere, i don´t care, idon´t care. så länge jag får vara med dig. du är kärlek. din sålänge vi finns till, sara.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela